“Wij bevorderen dat ruimte een stimule- rende en inspirerende omgeving wordt voor hen die er leven.”

Culinair genieten op het water

“Nederland is gegroeid door landwinning, mogelijk gemaakt met windmolens. De vorm en functie van de wieken heb ik letterlijk vertaald naar het omarmen van het water, naar leren leven met water. Eten leent zich als basisbehoefte voor leven uitstekend voor deze uiting. En hoe leert het leven... door te spelen”. Kookeiland is een concept en ontwerp van DAM-Goes door van Danny van Rijt

 

De inzet van het Kookeiland is gericht op innovatieve waterbeleving, nieuwe verbanden smeden, netwerken, samenwerken, en niet op de laatste plaats, lekker eten van biologische Zeeuwse streekproducten.

 

kookeiland-1 1

 

 

breakline.jpg

 

 

kookeiland-1 2

 

Capaciteit: 40 gasten plus kok en personeel
Eiland: 12 meter doorsnede
Tafels: vier stuks van ieder 350 cm lengte
Kookcirkel: 380 cm doorsnede
Er komt een licht hekwerk langs de loopplanken en een afdak boven de drijvers.

 

breakline.jpg